Sziasztok!
Ma délután ismét futottam egy tízest. Előtte már nem ebédeltem be, utána viszont valami tésztát kívántam, így ma egy mediterrán salátát dobtunk össze.
A recept borzasztó egyszerű, akár még egy férfi is képes összedobni az egészet, hiszen azon kívül, hogy meg kell főzni a tésztát, szinte semmi dolgunk nincs vele.
A mediterrán ízekről az aszalt paradicsom, a bazsalikom és a parmezán sajt gondoskodik. Ha a nyár ízére vágytok, mindenképpen próbáljátok ki ezt a receptet!
Mentes mediterrán saláta
25 dkg gluténmentes tészta
4 db olajban eltett aszalt paradicsom
5 dkg parmezán sajt
bazsalikom
1. A tésztát forrásban lévő vízben feltettem főni. Kb. 15 perc alatt készen lett.
2. Az asztalt paradicsomokat apró kockákra vágtam.
3. A parmezánból krumplihámozó segítségével vékony csíkokat szabtam le.
4. A megmosott bazsalikomleveleket kézzel apróra tépkedtem.
5. Minden hozzávalót a tésztához kevertem. Az aszalt paradicsom olajából csepegtettem rá egy keveset.
Jó étvágyat!
Üdv:
Cs.
Utolsó kommentek