Sziasztok!

Ma délután ismét futottam egy tízest. Előtte már nem ebédeltem be, utána viszont valami tésztát kívántam, így ma egy mediterrán salátát dobtunk össze.

A recept borzasztó egyszerű, akár még egy férfi is képes összedobni az egészet, hiszen azon kívül, hogy meg kell főzni a tésztát, szinte semmi dolgunk nincs vele.

A mediterrán ízekről az aszalt paradicsom, a bazsalikom és a parmezán sajt gondoskodik. Ha a nyár ízére vágytok, mindenképpen próbáljátok ki ezt a receptet!

Mentes mediterrán saláta

25 dkg gluténmentes tészta

4 db olajban eltett aszalt paradicsom

5 dkg parmezán sajt

bazsalikom 

1. A tésztát forrásban lévő vízben feltettem főni. Kb. 15 perc alatt készen lett.

2. Az asztalt paradicsomokat apró kockákra vágtam. 

3. A parmezánból krumplihámozó segítségével vékony csíkokat szabtam le.

4. A megmosott bazsalikomleveleket kézzel apróra tépkedtem.

5. Minden hozzávalót a tésztához kevertem. Az aszalt paradicsom olajából csepegtettem rá egy keveset.

Jó étvágyat!

Üdv:

Cs.